• Velkommen til Kina fakta

  Der var engang en lille by i Kina, som havde overvældende mange hunde, det var et rigt sted, en rig by pga. en guldmine som lå i udkanten havde byen opbygget en formue ved at sælge dette! Denne velstand gjorde også at hele byen havde et overvægts problem, 99 procent af folkene i byen Ching Gao var slemt overvægtige, og da de ikke spiste hunde i denne by, var der kommet et hav af hunde, disse hunde levede som konger, og var glade som hunde nu er!

  Billig motionscykel

  Men en dag sagde byens borgmester stop! Nu ville han den overvægt til livs og alle indbyggerne i byen fik hver en billig motionscykel som de skulle bruge mindst 1 time om dagen per person, desuden blev disse motionscykler koblet op på el nettet, så energien fra disse kom i omløb og de sparede penge på el allesammen! Genialt træk, og pointen med denne historie er at selv med en billig motionscykel kan man tabe sig meget, få bedre kondi, mere energi og få et generelt bedre liv samlet set.

  Billig motionscykel

  Byens borgmester som hed Lang Liu, blev noget af en folkehelt og de opsatte statuer i det pure guld af ham rundt i byen, han forudså problemerne ved fedme og gjorde noget ved det, noget som en simpel billig motionscykel fra Kina løste hele byens problemer og gjorde alle glade, det er ret vildt der ikke skal mere til, og det gælder ikke kun i Kina, det kan virke i alle lande, så kontakt jeres borgmester hvis I mener det kan gøre jeres område bedre med en billig motionscykel!

  Hvilken model den billig motionscykel var melder historien ikke noget om, men vi er kommet i besiddelse af satellit fotos over byen og det ligner Kettler motionscykler men er ikke 100 procent sikre på dette. Men med vores kendskab til Kettler motionscykler så virker det sandsynligt det må være dette mærke, for de er bare bedre end andre mærker!

  Kig ind igen senere, vi arbejder på en artikel om røde snegle set i Tunesien, disse siges at kunne skide guld, det ser spændende ud og der er vist noget om snakken, om en uges tid præsentere vi hvad der kunne blive den nye Cavling pris!


  votre commentaire


  Suivre le flux RSS des articles de cette rubrique
  Suivre le flux RSS des commentaires de cette rubrique